dijous, 10 de maig de 2018

Sabadell corre pels Nens!

La nostra escola s'ha adherit a l'activitat solidària "Sabadell corre pels Nens".


Enguany, serà la 3a edició d'aquesta cursa que té per objectiu finançar un projecte de transformació de la planta de Pediatria de l'Hospital Parc Taulí en una "Onada de petits somriures" per tal d'humanitzar els ingressos dels infants malalts, integrar els valors del joc i allunyar la sensació de soledat que acostuma aparèixer dins d'un hospital. Si voleu conèixer més aquest projecte, entreu a www.unaonadadepetitssomriures.cat 

Per inscriure's a la cursa podeu entrar a www.sabadellcorrepelsnens.cat on trobareu tota la informació necessària. L'any passat hi van participar 4.214 persones i es van recollir 22.380€. Aquest any, el seu objectiu és arribar als 8.000 inscrits! 

És una cursa oberta a tothom amb un recorregut de 4,2 Km pels carrers més importants de la ciutat. Podrà fer-se corrent, en cadira de rodes, amb cotxet, caminant, amb amics o família,.... Paral•lelament, al llarg del matí i fins les 14h, hi haurà una gran festa de música i ball, tallers de manualitats, màgia, conta-contes, pallassos, maquillatge i racons a tot el parc Taulí on petits i grans podran jugar i passar-s'ho bé. 

El termini per inscriure's finalitza el dia 25 de maig a les 12:00 hores. El preu per adults majors de 16 anys és de 10€ i per menors de 15 anys, el cost és de 5€. Des de l'escola, us animem a participar-hi i col·laborar de manera solidària amb aquesta iniciativa!