divendres, 6 d’abril de 2018

III Festival de Contes "Vet Aquí Sabadell"

La setmana del 6 al 14 d'abril, a la nostra ciutat es celebrarà el 3r festival de Contes anomenat "Vet Aquí Sabadell" (VAS) per commemorar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. Aquesta efemèride s'emmarca en el dia 7 d'abril que és quan va morir Hans Christian Andersen, escriptor sobretot de contes infantils. 

L'associació Caravàs organitza per 3r any consecutiu aquest festival de conta-contes que es farà en diversos llocs de la ciutat. Clicant en aquest enllaç accedireu al programa i podreu veure tot el que han programat. 

La nostra escola, s'ha adherit a aquesta proposta i conjuntament amb l'AMPA, hem organitzat un conta-contes adreçat a les famílies i nens i nenes pel proper dimarts 10 d'abril a les 17:45 hores a la biblioteca de l'escola. El David Vila i Ros explicarà "El monstre Joan". 

Ens agradarà comptar amb la vostra presència i us animem a participar de les altres propostes que al llarg de la propera setmana es portaran a terme a Sabadell tal i com indica el programa.