dimarts, 13 de març de 2018

Engeguem el Recicla Cultura d'enguany

Us informem que des de l’assignatura d’Emprenedoria de 3r d’ESO es durà a terme per sisè any consecutiu la campanya Recicla Cultura. 

Recicla Cultura no és una campanya de recollida de llibres. La recollida és l’inici perquè cada llibre pugui ser part d’una història. La iniciativa de la Fundació Servei Solidari promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones cada any. 

Els emprenedors de 3r d’ESO revisaran i classificaran els llibres, i la diada de Sant Jordi els trobareu tots a la venda a un preu simbòlic. Recordeu tenir en compte que: 


  • Els llibres han d’estar en bon estat. 
  • No porteu volums d’enciclopèdies ni llibres de text. 
  • Podeu portar llibres infantils, novel·les juvenils, d’adults, clàssics, còmics, etc. 
La recollida es farà entre el 13 de març i el 13 d’abril, a la porteria de l’escola. Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones! 

Esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres, en les parades situades al Carrer Estrella, a l’entrada principal i a la sortida del Carrer Garcilaso el dies: 

20 d’abril – de 17:25 a 18:15 
23 d’abril – de 12:45 a 13:45 i de 17:25 a 18:15

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.