dimecres, 21 de març de 2018

Els turistes de 3r d'ESO segueixen aprenent

Durant el matí d'avui els alumnes de 3r gaudiran de les seves zones assignades, entrevistant a turistes en anglès, i buscant una ruta per proposar. Aquesta ruta ha de tenir almenys 10 parades, explicades amb detall i fotografies. 
 

Dues de les zones properes a Plaça Catalunya expliquen la Barcelona antiga,romana, darrera les primeres muralles; si anem al Carrer Santa Anna, entrem dins d'una d'aquestes zones: la que ens porta al Raval. Caminant pel carrer Canuda, i passant per la Via Sepulcral Romana, és creua la Rambla arribant a La Boqueria. 

Es visita l'Hospital de la Santa Creu, la Casa de Convalescència i l'espectacular Pati Manning, amb el seu decorat interior. Passejant pel Carrer dels Àngels, es pot arribar al MACBA i admirar el mural de Haring, i fer-se les fotos de rigor. 


Si no voleu anar pel Carrer Santa Anna, i baixeu per Portal de l'Angel, trobareu la Plaça Nova, que dóna pas a la plaça de la Catedral, amb part de l'aqüeducte romà. Aquesta zona és la que es guardava dins la muralla romana, i es poden anar veient aquí i allà parts d'aquesta antiga ciutat. La Casa de l'Ardiaca, la plaça del Rei, Sant Felip Neri... són alguns dels racons que els alumnes de 3r avui seguiran recorrent. 


Els podreu trobar passejant com un turista més, parlant en anglès amb altres turistes, i marcant sobre els seus mapes una bona ruta plena de llocs interessants. Com sempre, hem afegit més fotos a l’àlbum fotogràfic.