divendres, 23 de febrer de 2018

P5 al teatre Sant Vicenç

Els nens i nenes de P5, dimarts passat vam anar a veure el teatre de Sant Vicenç. Com que s’estan preparant per fer un musical, han de saber què necessiten per posar en escena tota l'obra. 

Van començar pel vestíbul i la taquilla on venen les entrades, van seure a les butaques de la platea i des d'allà van veure tots la taula de so, on els tècnics controlen els llums i la música. Van pujar a l'escenari i hi havia muntat el vaixell pirata de Peter Pan, des d'allà van veure els decorats penjats amb unes cordes del sostre. 


Els tramoies estaven treballant allà, entre l'escenari i la sala d'utillatges. Van pujar per unes escales molt estretes i van anar a la sala de maquillatge i als vestuaris. Van acabar al sota escenari, i van veure el forat on el Satanàs dels Pastorets baixa a l'infern. 


Va ser una visita molt interessant, la Marta els ho va explicar molt bé i van poder fer-li moltes preguntes. El seu itinerari de "Com podem fer un musical", va agafant forma. Tenen molta feina, però els està agradant molt! Pares i mares, creiem que aconseguiran l'encàrrec que els veu demanar! Podeu veure moltes més fotos en aquest enllaç.