divendres, 9 de febrer de 2018

Excursions de 2n trimestre a ESO i Batxillerat

Aquest divendres els alumnes d’ESO i Batxillerat han realitzat la sortida del segon trimestre. Els nois i noies de 1r d’ESO han anat a la vila romana de Els Munts situada a Altafulla. 

Els alumnes de 2n d'ESO han anat al monestir de Sant Cugat. Allà han pogut realitzar una visita guiada d'unes tres hores on han pogut descobrir tots els secrets d'aquest emblemàtic edifici i també de la vida de clausura dels monjos benedictins. Durant la visita també han participat d'un petit taller de construcció on han experimentat amb l'arquitectura de l'època com són els arcs de mig punt. En aquest enllaç podeu veure més fotografies de la seva visita al monestir de Sant Cugat. 


3r d’ESO a realitzat una visita guiada a l’Hospital de Sant Pau i tal com van fer amb la visita a la Sagrada Família, aquesta s’ha realitzat en anglès. 


Els alumnes de 4t d’ESO han anat a l’Aquàrium de Barcelona. En aquest enllaç hi podeu veure més fotos.


Els de Batxillerat han fet la visita al Mont Sant Benet i el Centre Alicia. Han caminat des de Sant Fruitós fins al Mont Sant Benet. Els alumnes de 2n han fet un taller de cuina al Centre Alicia, i els de 1r, la visita al monestir. En aquest enllaç podeu veure més fotografies de la seva visita i les receptes que han cuinat.