dimecres, 13 de desembre de 2017

Viatge arqueològic de 2n C de Primària

Aquests darrers dies i com a tancament del projecte dels arqueòlegs els nens i nenes de 2n C de Primària s’han organitzat bé i han buscat informació d'alguns dels millors descobriments que han fet els arqueòlegs al llarg de la història. 

Els pares i mares els han ajudat a buscar informació clara i entenedora, fotografies, localització... i a classe, entre tots els del grup, l'han llegit, explicat entre ells, han procurat entendre-la al màxim i finalment han fet un mural. 

Un cop fet, s’han repartit quina part explicaríem cadascú i han fet una petita exposició davant els companys de classe. Ha estat una experiència un xic complexa en algun cas, però interessant i enriquidora. Han treballat: Empúries, les coves d'Altamira, el Coliseu de Roma, les piràmides d'Egipte, Stonehenge a la Gran Bretanya, els guerrers de Xi'an a la Xina i Machu Picchu al Perú. També han situat cada descobriment en el mapa mundi. 

 
En aquest enllaç podeu veure moltes més fotos de tota aquesta feinada. Els arqueòlegs de 2n ja han fet el seu viatge arqueològic pel món!