dimecres, 20 de desembre de 2017

Jornada solidària a favor de la Marató de TV3

El diumenge 17 de desembre al llarg de tot el matí i fins ben entrat el migdia, un gran nombre de persones es van aplegar a l’escola per col·laborar amb La Marató de TV3 tot fent tasques de sensibilització i de recollida de diners.

Les activitats que es van portar a terme van ser moltes i diverses: activitat d'orientació, quinto solidari, activitats esportives (3x3 de futsal), concerts de conjunts instrumentals, exhibició i master class de dansa urbana, actuació Cor Vèrtex, escenes de l'obra de teatre “Joseph i l'increïble abric en Technicolor”, activitats de cucanya i tot un seguit de tallers molt interessants: postals de Nadal, punts de llibre, maquillatge de cara, manualitats de Pare Noël, avions de paper amb concurs de vol, tast d'olis, grafiti,...
 

A més a més, al llarg de tot el matí hi va haver servei de bar i cafeteria, esmorzars i aperitius. Un bon nombre de botigues van muntar el merkat solidari al pati gran. També es van vendre butlletes per diversos sorteigs: paneres, samarreta signada pels jugadors del Sabadell i un cap de setmana rural.
 

Des de l’escola, creiem que ens hem de felicitar mútuament per l'èxit d’aquesta jornada impulsada per la Taula de Presència, on hi ha representants de totes les entitats que formen l’Escola Pia de Sabadell. Volem destacar la gran quantitat d'empreses i particulars que van fer possible les aportacions en aquesta jornada tan especial. Des d’aquí, volem aprofitar per felicitar-nos i agrair molt especialment a la comissió que d'una manera més directa ho ha preparat i els qui s'hi han ajuntat, tant en la preparació com en la realització: al bon grapat de voluntaris que de bona hora estaven a punt per fer el que calgués i que al final van posar de nou tot en ordre perquè l’endemà les activitats escolars es poguessin fer sense problema. No ens volem oblidar de tots aquells que veu fer acte de presència i veu col·laborar econòmicament per la Marató.
 

A TOTS... GRÀCIES PER VENIR, PARTICIPAR I COL·LABORAR!!! Entre tots hem aconseguit 5769€, 1009€ amb els origamis i 4760 amb les activitats de diumenge. Aquí podeu veure moltes més fotografies d’aquesta jornada per La Marató i aquest petit vídeo resum.