dimarts, 19 de desembre de 2017

Alumnes i ex-alumnes músics a l’encesa d’espelmes de Mans Unides

El passat dissabte 16 de desembre, a la nostra ciutat, una vintena d’alumnes de Primària i Secundària Musical van participar a l’Encesa d’espelmes, projecte solidari de l’ONG Mans Unides, tot amenitzant-lo musicalment. 

 

A partir de dos quarts de sis de la tarda tots els músics, petits i grans, van començar a interpretar Nadales tan conegudes com “Les dotze van tocant” i “El noi de la Mare”. Seguidament, la Sara Beringues i la Queralt Cortés, alumnes de secundària, ens interpretaren “Carol of the drum” i “Els àngels de la glòria”. A continuació, tots plegats van tocar “Santa Nit” i amb alegria i energia, “Jingle Bells”, per intentar fer passar el fred. Finalment, les dues alumnes de secundària culminaren la música ambiental tot interpretant “Joia en el món” i “Fum-fum-fum”. 


A quarts de set de la tarda va prendre el relleu el Cor Vértex, format per alumnes i ex-alumnes de l’escola, sota la direcció del Marc Reguant. Interpretaren un repertori variat: “Bohemian Rhapsody”, “Jada-Jada”, “Bring me little water, Sylvie”, “Vestida de nit” i “Goodnight sweetheart”. 


Agraïm a tots la vostra col·laboració musical durant aquest acte.