dimarts, 14 de novembre de 2017

Setmana Solidària: voluntariat de 2n de Batxillerat a l'Escola Pia de Salt

El dijous de la Setmana Solidària, un grup de 27 alumnes voluntaris de 2n de Batxillerat, van anar a passar la jornada a l'Escola Pia de Salt. Aquesta escola, fundada fa 6 anys, la dirigeix el Carles Ruiz, antic professor de la nostra escola i tutor de molts dels nois i noies que van anar a Salt. 

Primerament el Carles ens va presentar la situació de l'escola i el perquè de la seva fundació. Després, mentre esmorzaven van compartir una bona estona de joc amb els nens i nenes de 3 a 8 anys. Seguidament,els grans es van repartir per classes i van portar a terme activitats de jocs de cucanya, construcció d'un racó amb caixes de plàstic i joc matemàtic per preparar el berenar de germanor. 

Un cop dinats, es van tornar a distribuir per classes per seguir amb la dinàmica del Bona tarda! i fer una estona de lectura, joc simbòlic i també van preparar el berenar de germanor. Finalment, junts al pati, van berenar xocolata desfeta amb brotxetes de fruita. 

 

Després, van arribar els comiats, les abraçades i les emocions d'un dia que va ser viscut amb molta intensitat. En aquest enllaç trobareu totes les fotografies d'aquesta activitat.