dimarts, 14 de novembre de 2017

Setmana Solidària: V Rodada Solidària

El diumenge 12 de novembre va tenir lloc la V Rodada Solidària amb un èxit de participació i recaptació. Hi van participar 119 persones entre adults i nens, la majoria famílies de l'escola i es van recollir 699€ que aniran íntegrament a l'escola Sainte Thérèse de Sokone al Senegal.

La jornada va comptar amb una gran colla de voluntaris, gràcies als quals es van poder dur a terme totes les activitats programades: la rodada, taller de maquillatge i dibuix, danses dirigides per la Montse Serra i amb dansaires de l'escola i el grup del Bamba Lamine, que amb les seves danses i cançons ens van encomanar l'energia dels habitants del Senegal. També vam tenir un bon esmorzar gentilesa de Consum, Pa Natural, Casa Ametller i Condis, i una paradeta amb artesania del Senegal.
 

Agraïm la participació de tothom, tant famílies com voluntaris, així com l'ajuda dels tècnics de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Sabadell i el suport de la Policia Local. Gràcies a tots ells la jornada va ser un èxit absolut. Moltes gràcies a tots! 


En aquest enllaç podeu veure més fotografies de la Rodada.