dijous, 2 de novembre de 2017

Formació i 1r consell de delegats del curs 2017-2018

Aquesta setmana els delegats i delegades de l'escola han estat força enfeinats. Dilluns i dimarts es va dur a terme la formació pels nous delegats de 1r i 3r d'ESO i 1r de batxillerat. En aquesta formació es tracten quatre blocs de continguts que els preparen i els ajuden a desenvolupar les seves funcions com a delegats: "El delegat/da", "Democràcia participativa a l'escola", "Les reunions", i "Gestió de conflictes".


El mateix dilluns a la tarda els delegats de batxillerat van anar al Consell de Delegats d'Escola Pia Catalunya. El tema principal de la reunió van ser els diferents blocs de propostes per a una escola més
sostenible. Segons ens han explicat, d'aquella reunió en pot haver sortit una iniciativa molt emprenedora que esperem poder-vos explicar aviat!


Finalment avui dijous hem celebrat el primer Consell de Delegats d'ESO i batxillerat d'aquest curs. Hem explicat com s'organitza l'escola a nivell de delegats i hem lliurat les actes del curs passat per tal que en puguin fer un retorn als companys i començar a treballar les propostes per aquest curs. Moltes gràcies a tots i a totes, ens agrada molt veure que teniu ganes d'involucrar-vos i participar a l'escola!
Trobareu un recull de fotografies dels diferents dies seguint aquest enllaç.