dilluns, 20 de novembre de 2017

14a Nit dels Mussols dels grups Mou-te de CS i ESO

El passat divendres, els nois i noies dels grups Mou-te de 5è, 6è, 1r d'ESO i 2n d'ESO es van trobar per fer l'esperada Nit dels Mussols. Aquesta vegada, amb el lema "tu vals molt, no ho dubtis" es va treballar la temàtica d'afavorir l'autoconeixement, especialment el reconeixement de les qualitats personals. 

Primerament a la sala d'actes, es va passar un vídeo per introduir la temàtica. Després, per grups a les classes, van parlar del sentit del vídeo i també van fer dues dinàmiques interessants per valorar les qualitats pròpies. Van respondre una enquesta, van buscar 3 qualitats personals i finalment per parelles van haver de dibuixar-se en forma de caricatura destacant una de les qualitats personals de l'altra persona. 

Després de sopar, arribava el joc de nit. Cada grup assumia ser l'enveja o l'amistat o la solitud o la felicitat. De manera que cadascú sabia a qui havia de perseguir i per qui era perseguit. Un cop atrapats, s'havien de portar a la base on els farien fer una prova relacionada amb els virtuts i qualitats d'un mateix per tal de poder ser alliberats.

Un toc de xiulet va posar el final al joc. I es va passar a fer la reflexió final: es va mostrar un mural amb totes les caricatures destacant les qualitats de cadascú i vam fer una reflexió conjunta on es va posar de manifest tot el que a través del joc i les activitats que havien fet, havien après aquests nois i noies en aquesta 14a Nit dels Mussols.
 

Finalment, vam fer l'hora dels adéus reemplaçant-nos a la propera Nit dels Mussols del mes de maig! En aquest enllaç trobareu les fotografies d'aquesta activitat.