divendres, 27 d’octubre de 2017

Sortida a Casanova de l'Obac

El dilluns dia 23, els nens i nens de 2n de Primària van anar d'excursió a la Casanova de l'Obac, al Parc natural de Sant Llorenç del munt i l'Obac.
Van començar fent un bon esmorzar per a agafar forces, després es van separar per classes i van iniciar el recorregut pel Parc.
Van veure diferents tipus de plantes: arbres, arbustos i herbes, i també van fer un joc de coneixement del medi on havíen d'associar cada planta amb els animals que hi van més sovint i necessiten el seu nèctar, o les seves flors, o les seves branques o fulles per a poder viure. Per tant, s'han adonat de la importància de respectar i preservar aquests parcs naturals.

També van tenir l'ocasió de gaudir d'unes bones vistes: al Nord podien veure el Pirineu, davant seu veien Montserrat i al Sud el Tibidabo, i fins i tot el mar!


Al final van dinar i van poder jugar molta, molta estona amb els companys i van córrer com llampecs amunt i avall. Va ser un dia molt complert i feliç! En aquest enllaç hi podeu veure moltes més fotografies de la sortida.