dilluns, 2 d’octubre de 2017

Comunicat - aturada general del 3 d'octubre

Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu l'entitat Taula per la Democràcia, de la qual formen part diverses patronals i organitzacions sindicals ha convocat una jornada d'aturada general per demà dia 3 d'octubre, arran dels incidents succeïts ahir diumenge en diversos indrets de Catalunya, entre ells i de manera destacada, a la nostra ciutat. L'Escola Pia de Catalunya s'ha adherit a aquesta convocatòria.

Com hem fet en anteriors ocasions, i seguint instruccions donades des del departament d'ensenyament, l'escola obrirà en règim de serveis mínims, que estableixen la presència de dues persones de l'equip directiu i d'un docent per cada 6 unitats o grups - classe.

Donada l'alta velocitat amb la que s'estan succeint els fets en aquests moments ens resulta impossible establir amb seguretat quantes persones s'acolliran a l'aturada. Amb tot, sembla que serà una quantitat gran de la plantilla del centre i és clar que no podrem dur a terme activitat lectiva ordinària. Agruparem els alumnes per edats o etapes i durem a terme activitats diverses, però sense garantir cap seguiment de temari ni que la persona al càrrec d'aquests alumnes sigui especialista de la seva etapa o nivell educatiu.
 
També cal dir que el personal d'administració i serveis pot acollir-se a aquesta mesura i per tant algunes de les gestions habituals com el control de presència ("passar llista") o la gestió del menjador es veuran afectades. Respecte aquest darrer punt cal dir també que en aquests moments desconeixem la incidència de la convocatòria en empreses externes que subministren serveis a l'escola, el més clar el del menjador. Per tant us demanem que, en la mesura que sigui possible, no feu ús del servei de menjador, ja que no estan garantides ni la presència del personal de cuina ni el repartiment de
subministraments i mercaderies.
 
Us demanem també que demà dimarts dia 3 feu servir exclusivament la porta principal
del carrer Escola Pia.

Att, l'equip directiu.