dilluns, 18 de setembre de 2017

Tres alumnes de l'escola, entre les millors notes d'accés i de Selectivitat de Sabadell i de Catalunya

Al juliol l'Ajuntament va celebrar un acte de reconeixement pels 10 alumnes de Sabadell que van obtenir la millor nota d'accés a la universitat. Entre aquests 10 alumnes s'hi troben la Judith Galan i el Joan Bernadas. Aquest últim no va poder assistir a l'acte ja que estava fent una estada a l'estranger. 


Al següent enllaç podeu llegir l'entrevista que va fer el diari Nació Digital a la Judith. També es va celebrar a Barcelona l'acte de distinció dels alumnes de Catalunya que han tret un 9 o superior a la fase comuna de les PAU. Entre aquests alumnes s'hi troba la Carla Badia i 9 alumnes més d'altres Escoles Pia. Al següent enllaç podeu veure el comunicat de premsa de la Generalitat i les fotos de l'acte. 

Des de l'escola els volem felicitar a tots tres i també a la resta d'alumnes de batxillerat (el 98% dels quals han superat amb èxit les PAU) per tot l'esforç, constància i compromís que han demostrat i desitjar-los el millor en aquesta nova etapa que iniciaran després d'unes molt merescudes vacances.