dimarts, 12 de setembre de 2017

Cursa solidària PIA&GO

Encetar un nou curs és sempre marcar-se nous reptes. La cursa solidària PIA&GO llença ara el seu primer repte col·lectiu! El proper diumenge 29 d'octubre, a Mataró, esperem els amics de l'Escola Pia per sumar kilòmetres a favor de l'acollida de persones refugiades i desplaçades. Famílies, alumnes, ex alumnes, personal... tots i totes podeu participar caminant, corrent o en bicicleta. Hi haurà diferents nivells de dificultat perquè aquest és un projecte comú! 


Si superem el repte proposat, els quilòmetres que sumem aquest dia es transformaran en aportacions gràcies als nostres patrocinadors, i es destinaran als diferents projectes de l'Escola Pia que treballen per l'acollida de refugiats i desplaçats. 

Per fer-ho possible, necessitem una gran participació! Pots participar en la cursa, col·laborar o ser voluntari per aquell dia però també ens cal la màxima difusió per arribar a totes les persones que es vulguin sumar a la nostra proposta. 


Us podeu inscriure a través del WEB i podeu seguir la informació de la cursa tant a través de les xarxes socials habituals com al nou grup de Facebook de la PIA&GO . També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del mail salutsolidaria@escolapia.cat

La cursa PIA&GO neix de la voluntat de crear una comunitat de persones interessades en fer que l’exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. 

Vols sumar-t'hi? Anota a la teva agenda el 29 d’octubre de 2017, que en farem una de grossa!