dimecres, 20 de setembre de 2017

Aturada pels atemptats

Ja fa més d'un mes dels atemptats que hi van haver a Barcelona i Cambrils però el que va passar va ser tan pròxim, que encara segueix molt viu. La nostra escola, vol condemnar aquests actes i volem expressar el nostre compromís de seguir construint dia a dia la pau i de treballar per evitar qualsevol tipus de conflicte. Creiem que l'amor, la justícia i la pau són molt més forts que l'odi, la violència i la destrucció. 

Per tots aquests motius, avui a les 12:00 del migdia hem fet una aturada amb els alumnes de Cicle Superior, Secundària i Batxillerat (edats recomanades pels experts), per reflexionar sobre aquests fets. Ho hem enfocat no des d'una perspectiva melancòlica o trista sinó de superació, de tolerància i d'optimisme, tal i com treballarem diferents aspectes al llarg del curs amb la campanya "Amb bons ulls!". 

 A les aules, després d'aquesta introducció, han escoltat, cantat i llegit la lletra "Seguirem lluitant" del grup Els Catarres.


Després de parlar-ne, han tancat la reflexió llegint unes estrofes d'una cançó de Txarango que diuen així:

"L'amor és el millor antídot contra la barbàrie. Contraresta la pena amb més alegria, més ganes d'estimar i més gestos d'estimació. 
Cuida't més i cuidem-nos més els uns als altres. Digues més coses boniques. Abraça més. Celebra més la vida. Genera més instants d'amor i d'alegria. Que no ens calguin desgràcies i malsons per fer-ho. 
Estima més i millor cada dia. Encomana al teu voltant les teves ganes de viure, de transformar, els teus ideals més nobles, les teves passions més boniques... Fes que neixin flors a cada instant".