dimecres, 28 de juny de 2017

Finançament de Camp de Treball

L'exalumne de l'escola Andreu Basolí Sánchez juntament amb tres joves més, una d'elles, l'Ana Diaz també monitora de l'esplai Can Colapi, i l'Òscar Sender i la Joana Garcia igualment relacionats amb el món del lleure; viatjaran a Gàmbia, aquest agost per tal de realitzar un casal d'estiu amb els nens i nenes de diferents edats del poblat de Tujereng. 

Aquest petit projecte de voluntariat organitzat i gestionat per aquests quatre joves, està immers en un altre de molt més gran anomenat Fadema ("ajuda't a tu mateix" en una de les llengües locals) que treballa sobretot per a la defensa dels drets de les dones a Gàmbia, l'educació i el desenvolupament sostenible. Tot aquest projecte està organitzat per la Fundació MBOLO. 

Aquest projecte de casal però no rep cap subvenció i és per això que l'Andreu, l'Ana, l'Oscar i la Joana han iniciat una campanya a la plataforma GoFundMe (on es poden fer donacions econòmiques) per tal d'intentar abaratir els costos dels materials per fer les activitats, del desplaçament i de l'estància. Amb l'ajuda de tots i totes podran realitzar un casal d'estiu on a través del joc i les activitats els infants puguin aprendre i gaudir d'unes fantàstiques vacances! 

En aquest enllaç trobareu més informació del projecte i el link per poder col•laborar. https://www.gofundme.com/voluntariado-en-gambia 

Si voleu saber més sobre la fundació MBOLO : http://www.m-bolo.org/