dijous, 1 de juny de 2017

Darrer dia dels Grups Mou-te d'aquest curs

Dimecres al migdia els grups Mou-te de 3r, 4t, 5è, 6è i 1r d'ESO van fer activitats diverses per celebrar que era el darrer dia que feien Mou-te d'aquest curs.
En el cas dels de 3r, van explicar projectat el conte "el peix irisat" buscant entre tots el sentit que té. En acabar, es van intercanviar una escata que havien decorat uns dies enrere i a on hi havia escrit un missatge.Els nois i noies de 4t, van fer una reflexió basada en una escalada. Van parlar de com han anat escalant al llarg d'aquests dos cursos de Mou-te, les dificultats que han trobat, les coses positives i de quines coses poden fer a la vida per mantenir-se al cim.


Els grups de 5è estaven ben enfeinats acabant els treballs manuals que demà divendres vendran a la Festa de l'Escola per recollir diners i destinar-los a un projecte solidari pel Senegal.


Els de 6è van estar fent dinàmiques variades i van reflexionar sobre el creixement interior que han fet al llarg d'aquesta etapa escolar que acabaran aviat.


Finalment els nois de 1r d'ESO van dedicar l'estona del grup a jugar al Party. Van tancar d'aquesta manera lúdica el curs.


S'acaba el Mou-te d'aquest curs però ja estem començant a preparar el curs vinent amb molta il·lusió. Us hi esperem!
En aquest enllaç trobareu les fotografies d'aquestes activitats.