dilluns, 19 de juny de 2017

Alumnes guanyadors concurs comentaris exploradors de llibres

Com ja sabeu l’escola participa del projecte d’Exploradors de Llibres d’EPC i cada any a final de curs seleccionen els alumnes de les diferents escoles que guanyen el concurs comentaris exploradors.

De la nostra escola, els comentaris i alumnes guanyadors són:
  • Anna Soler, La mejor sopa del mundo: M'ha agradat La mejor sopa del mundo perquè entre tots s'ajuden. Jo penso que està bé ajudar quan algú no sap fer una cosa. A mi m'agrada que m'ajudin i si sé fer bé una cosa també ho faig.  
  • Marc Ribot, Frederick: Frederick m'ha agradat perquè és de constructors i jo també vull construir cases com feia ell i els seus amics.  
  • Hector Melero, Història d'un eriçó: m'ha agradat molt llegir La història de l'Eriçó perquè l'eriçó mai es rendia a buscar un amic però al final el va trobar i van viatjar tots dos junts per tot món. Jo quasi mai em rendeixo al que jo vull i finalment ho aconsegueixo. 
  • Bernat Torres, L'illa de l'avi: L'illla de l'avi explica la unió entre un avi i el seu nét. És un llibre tendra i una mica trist. Et fa pensar que és important gaudir dels avis. I recordar que sempre els estimaràs. Els meus avis són el millor del món. 
  • Júlia Higuera, Ottolina: A mi L'Otolina m'ha ajudat a confiar més en mi mateixa perquè ella és molt valenta, i també m'ha ajudat a confiar amb les altres persones. Quan llegia el llibre m'he sentit alegre i motivada per llegir-ne més i esforçar-me més. Espero que us agradi. 
  • Itzel Barrio, En una època en la qual corren temps difícils pels ratolins, molts d'ells marxen a buscar la llibertat a Amèrica, Nova York, però un d'ells s'ha quedat sol a Europa, i haurà de marxar cap allà per això decideix provar d'anar-hi volant dissenyant el seu propi avió amb molta imaginació i empenta. Després d'un viatge llarg i molt dur ple de dificultats arriba a Nova York i aconsegueix trobar els seus amics. 

Podeu veure tots els premiats a: http://elgoigdellegir.escolapia.cat/2017/06/premiats-al-concurs-comentaris.html

Moltes gràcies per participar-hi!