dijous, 25 de maig de 2017

Primària musical a la Cantània 2017

Aquesta setmana els alumnes de 5è i 6è de PM van poder gaudir del projecte Cantània que es celebra cada any a la Sala Pau Casals de L'Auditori de Barcelona. Prop de 50.000 nens i nenes participen a la cantanta, que aquest any porta per títol “La Nit dels Malsons” i l’han escrita la dramaturga Marta Buchaca i el compositor Àlex Martínez. 


El protagonista és en Lluc, un nen de 9 anys molt poruc, que aprèn a conviure amb les seves pors gràcies a una experiència sorprenent, la nit abans de marxar de colònies. Aquella nit, quan en Lluc està a punt d’adormir-se, la Guardiana de la Por es cola per la seva finestra. La Guardiana es dedica a vetllar perquè la por no desaparegui del món, i li vol fer entendre a en Lluc que tenir por no és dolent. Mitjançant un viatge a través dels malsons de diferents persones que en Lluc coneix molt bé, li farà veure que hi ha molts tipus de por, i que tenir por no té perquè ser un defecte. Gràcies a la Guardiana, en Lluc entendrà que la por és necessària per viure, i que hi ha pors que l’únic que fan és impedir-nos viure amb plenitud. Després d’adonar-se que tenir por és normal, decidirà ser valent i anar a les colònies, i aquells dies seran els dies més feliços de la seva infància. 

 

Moltes gràcies al Martí Escuder per les magnífiques fotografies de la Cantània 2017 que va fer abans durant i desprès de l'actuació.