dimarts, 25 d’abril de 2017

Projecció dels dos documentals de David Serrano a Tel Aviv

El dia de Yom Ha-Shoah, dia de commemoració de les víctimes de la Xoà a tot Israel, la Cinematheque de Tel Aviv va decidir programar els dos documentals dirigits pel professor de l'escola, David Serrano, i el segon del qual protagonitzat per l'alumna de batxillerat Camino Llonch. 

Col·loqui amb Perla Engelman, Isaac Borojovich, David Serrano i Jaume Pedrós.
Públic assistent a la Sala 4 de la Cinematheque una estona abans de l'inici del primer documental.

Programació en hebreu de "Giza, la niña de la maleta" (18.00)  i "Menazka, la cassola" (21.00h)
Als passis de "Giza, la niña de la maleta" (2014) i "Menazka, la cassola" (2016), hi van assistir l'Ambaixador de l'Uruguai a Israel, Néstor Alejandro Rosa, el Cònsul General de l'Uruguai a Tel Aviv, Giancarlo Ghibaudi Subotin, la directora del Instituto Cervantes de Tel Aviv, Carmen Álvarez, com també diversos representants de l'Ambaixada d'Espanya a Israel i de les comunitats catalanes, uruguaianes i argentines. 

Jaume Pedrós, David Serrano i el Cònsul General de l'Uruguai a Tel Aviv, Giancarlo Ghibaudi Subotin
Jaume Pedrós, David Serrano i la directora de Instituto Cervantes a Tel Aviv, Carmen Álvarez.
La sala es va omplir en les dues sessions, que van anar acompanyades d'un col•loqui posterior conduït per Perla Engelman Bawnik, del Council of the Voluntary Organitzations Tel Aviv-Yafo, i amb la presència del director, David Serrano, el compositor i realitzador, Jaume Pedrós, i en el segon documental amb Isaac Borojovich, que va viatjar des de l'Uruguai per estar present a l'acte. Entre les dues sessions hi va haver l'acte oficial del govern d'Israel. 

Trobada entre el director i el compositor amb el supervivent Isaac Borojovich a la Cinematheque.
Isaac Borojovich, David Serrano, Jaume Pedrós i l'Ambaixador uruguaià a Israel, Néstor Alejandro Rosa, i la família de l'Isaac