divendres, 24 de març de 2017

Sabadell corre pels nens

La nostra escola s'ha adherit a aquesta proposta solidària local que té per objectiu ajudar als nens i nenes que lluiten contra alguna malaltia perquè es pugui seguir investigant i millorar l'atenció hospitalària. Concretament des de l'Hospital Taulí ens ha arribat la necessitat del suport ciutadà per tal d'aconseguir fons que permetin realitzar tractaments integradors a nens i nenes amb malalties minoritàries per millorar la seva qualitat i/o esperança de vida.

El dia 28 de maig es farà la cursa de 4,2 Km amb sortida i arribada al Parc Taulí i que recorrerà els carrers principals de Sabadell. És una cursa oberta a tothom que es pot fer caminant, en cotxet de bebè, en família, cadira de rodes,... ningú en quedarà exclòs.

Una bona quantitat d'empreses s'han adherit en aquesta segona edició de la cursa, donant obsequis als participants (samarreta, beguda, fruita, sucs,...).
A més a més, aquell dia, al llarg de tot el matí, al Parc Catalunya hi haurà una gran festa organitzada per Báilale a la vida que s'afegirà a la festa solidària per anar sumant esforços.

Us encoratgem a participar-hi!!!