dijous, 23 de febrer de 2017

Fas 1r d'ESO? Això t'interessa!

Busques un espai on compartir inquietuds i vivències? T'agrada reflexionar sobre el que passa al món? Vols formar part d'un grup de joves de la teva edat per parlar de tot això i més? Segueix llegint i si vols més informació, busca a la Marta de Pastoral o escriu-la a marta.marin@escolapia.cat 

Es tracta d’un grup d’amistat que es reuneix setmanalment i que ve a ser la continuïtat del Mou-te de Primària. A partir de Secundària, li volem donar un caire de més compromís tot reflexionant amb temàtiques relacionades amb el dia a dia. 


A banda de les trobades setmanals, també oferirem la possibilitat de participar en trobades amb joves d’altres Escoles Pies que tenen grups d’aquestes edats; també podreu venir a la tradicional Nit dels Mussols que portarem a terme a la nostra escola juntament amb els grups de 5è i 6è de Primària. 

La intenció és que aquest grup, esdevingui un referent sobretot en l’etapa de l’adolescència i trobeu amb aquests companys i la monitora, un espai per créixer també en els valors, que són tan necessaris. 

Aquest grup es troba cada dimecres de 14:15h a 15:15h. Abans, tenen ½ hora per dinar (se’l poden portar o bé quedar-se al menjador de l’escola).