dilluns, 30 de gener de 2017

Celebrem el DENIP!

Avui, 30 de gener, tots els alumnes i personal que treballa a l'escola, han participat del Dia Escolar de la No violència I la Pau. Hem relacionat el treball de la pau amb la campanya de l'escola "gràcies.365" enfocant-ho des de la pau positiva: ser agraïts ens fa viure en pau, estar en silenci ens fa generar pau al nostre voltant, tenir actituds d'ajuda i respecte ens aporten pau. 

Abans de l'acte conjunt al pati, hem fet una activitat prèvia a les aules barrejant alumnes grans i petits. Allà han treballat la figura de Gandhi i els símbols de la pau. Després, en un full de color han escrit la frase "Ser agraïts ens fa viure en pau perquè..." i entre tots dos, l'han acabada. Seguidament han arrugat el full fins que ha quedat un floc d'agraïment i de pau que hem exposat a l'entrada principal de l'escola. 


Encara a l'aula, han assajat el que faríem tots al pati: un Manequin Challenge de tots 1200!!! Es tractava d'escenificar una actitud de pau o agraïment. Un cop al pati, després de contextualitzar l'acte, i de donar les instruccions per fer el Manequin Challenge, hem posat música perquè es preparessin i quan s'ha parat la música, tothom ha fet d'estàtua. Ha estat un moment força silenciós que ens ha aportat pau, i on s'han vist actituds que ajuden a fomentar la pau. 

De seguida que tinguem el vídeo muntat, el publicarem perquè tothom pugui veure com ha sortit!De moment, podeu veure moltes més fotografies a l’àlbum fotogràfic del DENIP 2017.