dilluns, 12 de desembre de 2016

Jornada per La Marató de TV3

El dimarts 6 de desembre al llarg de tot el matí i fins ben entrat el migdia, un gran nombre de persones es van aplegar a l’escola per col•laborar amb La Marató de TV3 tot fent tasques de sensibilització i de recollida de diners.

Les activitats que es van portar a terme van ser moltes i diverses: partit de Futbask a càrrec dels equips sèniors de futbol i bàsquet del Club Esportiu Escola Pia, concurs de triples, concerts de combos, conjunts instrumentals de cicle superior, quinto de l’Ampa, master-class de hip-hop, concerts de les corals Vèrtex i Piafònica, escenes de l’obra de teatre Ratatuille de la Faràndula i també molts tallers repartits per les classes d’Eduacació Infantil. A més a més, al llarg de tot el matí hi va haver servei de bar i cafeteria, esmorzars i aperitius. Un bon nombre de botigues van muntar el merkat solidari al pati gran.


Des de l’escola, creiem que ens hem de felicitar mútuament per l'èxit d’aquesta jornada, impulsada per la Taula de Presència on hi ha representants de totes les entitats que formen l’Escola Pia de Sabadell. Essent com era una primer vegada, la participació ha estat molt nombrosa i les col•laboracions que vam rebre, esplèndides.Des d’aquí, volem aprofitar per felicitar-nos i agrair molt especialment a la comissió que d'una manera més directa ho ha preparat i els qui s'hi han ajuntat, tant en la preparació com en la realització: al bon grapat de voluntaris que de bona hora estaven a punt per fer el que calgués i que al final van posar de nou tot en ordre perquè l’endemà les activitats escolars es poguessin fer sense problema. No ens volem oblidar de tots aquells que veu fer acte de presència i veu col•laborar econòmicament per la Marató.


A TOTS... GRÀCIES PER VENIR, PARTICIPAR I COL•LABORAR!!! Entre tots hem aconseguit 3262.76 € Aquí podeu veure moltes més fotografies d’aquesta jornada per La Marató i aquest petit vídeo resum.