divendres, 2 de desembre de 2016

El Suplement de Catalunya Radio a 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d'ESO hem tingut la sort de poder participar d'una activitat molt i molt interessant. L'equip d'El Suplement de Catalunya Ràdio (amb en Ricard Ustrell, ex-alumne de l'escola al capdavant) va venir a l'escola a enregistrar un fals directe, perquè el cap de setmana 3 i 4 de desembre, fan un programa especial sobre "Les dues cares d'Europa" que tracta de la crisi dels refugiats sirians. I necessitaven nois i noies d'uns 12 anys. Per què? 


Doncs perquè el dijous 24 de novembre,després d'una xerrada participativa sobre els refugiats, els nois i noies de 1r d’ESO van connectar per Skype amb tres nens sirians d '11 i 12 anys que viuen al camp de refugiats d'Eko (Grècia) per conèixer la seva realitat. Els nois catalans i sirians es van entendre perfectament en anglès, i una de les preguntes que els va deixar menys indiferents, va ser quan van preguntar: "Com us podem ajudar des de Catalunya?" i ells van respondre: "sent amics nostres


Ahir a la tarda, malgrat alguns problemes tècnics, van poder tornar connectar amb els nens sirians i amb l’equip d’El Suplement que hi ha anat. Va ser una estona molt entranyable amb molts bons moments. 


Podeu veure moltes fotografies de les dues sessions d’El Suplement a 1r d’ESO i aquest vídeo resum. 


Aquest diumenge a El Suplement de Catalunya Radio podreu escoltar el programa especial sobre “Les dues cares d’Europa” i més concretament el resultat d’aquesta col•laboració a les 10:05h el reportatge i a les 13:24 el comiat.