dimecres, 30 de novembre de 2016

Tercer d’ESO visita Catalunya Ràdio

Els alumnes de tercer d’ESO estan treballant els gèneres periodístics a l’assignatura de llengua. És per aquest motiu que el departament de llengües ha considerat oportú fer una visita a l’emissora pública de ràdio. Ho han fet en tres torns: dilluns 21 hi va anar 3r d’ESO C, dimecres 23 va ser el torn de 3r d’ESO A i dilluns 28 hi va anar 3r d’ESO B.


La vista es dividia en dues parts. A la primera, assistien durant una hora com espectadors al programa d’actualitat Els Matins que dirigeix Mònica Terribas. Allà, a més de coincidir amb la presentadora i veure com desenvolupava el programa, han pogut seguir l’actualitat esportiva amb els seus comentaristes, conèixer l’Enigmarius de Màrius Serra, veure entrevistes en directe amb Miquel Poveda i seguir diferents tertúlies.

La segona part ha consistit en una visita guiada per les instal·lacions, on han pogut veure on es creaven els programes, quin equip de guionistes i tècnics hi havia i han visitat els diferents estudis. Finalment ells mateixos han preparat preguntes pel programa La nit dels ignorants i han gravat els seu propi informatiu, que podeu escoltar sota aquestes línies:

Listen to "Butlletí notíces 21-11-16" on Spreaker. Listen to "Butlletí notícies 23-11-16" on Spreaker. Listen to "Escola Pia Sabadell's tracks" on Spreaker.

A més d'aquests àudios, també podeu veure algunes fotografies de la visita a Catalunya Ràdio.