divendres, 11 de novembre de 2016

Setmana Solidària: voluntariat de 2n de Batxillerat a l'Escola Pia de Salt

Al llarg del dia d'ahir, un grup de 20 alumnes voluntaris de 2n de Batxillerat van portar a terme una jornada de col•laboració a Salt. El Carles Ruiz, director de l'escola i antic professor de Sabadell ens va rebre per explicar-nos el perquè d'una Escola Pia a Salt, la tipologia d'alumnes que tenen matriculats i el funcionament de la pròpia escola. 

Després, hi va haver una bona estona d'esbarjo al pati perquè grans i petits es coneguessin i juguessin junts. Més tard, vam començar el taller de decoració de les reixes de l'escola, pintar rodes, neteja del galliner i poda dels arbustos. 

Al migdia va venir l'Oriol Ramon que també havia treballat a Sabadell, acompanyat de la Diana per explicar-nos els PFI que estan portant a terme per a joves amb dificultats sòcio-econòmiques. Va ser una estona que ens va fer obrir els ulls per fer-nos conscients de tot allò que tenim. 

Després de dinar, vam continuar amb els tallers i vam cloure la trobada amb un fantàstic berenar. Els comiats i emocions estaven a flor de pell. Abans de marxar, ens van regalar a tots la "pedra de la sort" per desitjar-nos que el 2n de Batxillerat i la Selectivitat ens vagin molt bé. En aquest enllaç podeu veure moltes més fotografies de la visita a l’Escola Pia de Salt, no us les perdeu!