dilluns, 21 de novembre de 2016

12a Nit dels Mussols

El passat divendres, els grups Mou-te de 5è, 6è i 1r d'ESO van tenir l'esperada Nit dels Mussols! Aquesta vegada, es va tractar el tema del respecte a la natura tot potenciant actituds i comportaments de respecte. Primerament, es va fer el joc del pistoler per trencar el gel i després es van haver d'ordenar en silenci pel número que fan de calçat. D'aquí es van generar 4 grups barrejats amb els que van haver de fer una representació sobre maneres de respectar la natura. Posteriorment van fer una reflexió sobre aquestes representacions i van parlar de què podem fer per millorar el món on vivim. 

Després de sopar, va arribar el joc de nit "la cadena tròfica" on per grups s’havien de perseguir segons l'equip que fos cadascú (contaminació, humans, animals o plantes). Cada vegada que algú era atrapat, es portava a la base on feia una prova: classificar els residus segons el color de contenidor de reciclatge, fer un llistat d'animals en perill d'extinció, dibuixar coses que trobem a la natura i fer un llistat de coses positives i negatives que afavoreixen o empitjoren el nostre entorn. 


Per tancar, es va fer la reflexió final sobretot per entendre que a banda de jugar, a la Nit dels Mussols s'aprenen coses importants pel nostre dia a dia. Molts ja esperen la propera... que serà el mes de mai! Mentrestant, podeu veure les fotografies d’aquesta nova edició de la Nit dels Mussols.