dimecres, 16 de novembre de 2016

2n B de Primària al Parc de Bombers

Els nens i les nenes de 2n B de Primària, la classe dels Bombers, van anar ahir al Parc de Bombers de Castellar del Vallès. Va ser una estada molt gratificant. 

En Cisco, responsable de donar-los tota la informació sobre les tasques dels bombers, els va explicar un munt de detalls sobre aquesta feina. Cap al final de la sessió, hi va haver sorpresa: els bombers van provocar un foc a un vehicle i, escenificant l'acció, ràpidament, amb el seu camió i les vestimentes adequades per a apagar el foc, van descargolar la mànega i van començar a llançar-hi l'aigua per a apagar-ne les flames. El fum, que s'enlairava ràpidament, era intens i negre. Després, els nens i les nenes van veure un vídeo didàctic. 


Per finalitzar, van tenir l'oportunitat de pujar als camions de bombers, des d'on van poder sentir les fortes sirenes. Tot plegat els ha servit per aprendre'n molt i, fins i tot, a algun nen li ha passat pel cap ser bomber quan sigui gran. En aquest enllaç hi trobareu més fotografies de la sortida al Parc de Bombers.