dimarts, 17 de maig de 2016

Setmana matemàtica 2016

Durant la setmana del 9 al 13 de maig, el Departament de matemàtiques de secundària hem preparat la Setmana Matemàtica, fent-la coincidir amb el 12 de maig, Dia escolar de les matemàtiques. Aquest any el tema de la setmana ha estat "Les matemàtiques en les diverses cultures". 


Durant la setmana hem realitzat un seguit d'activitats. El dimarts 10, els alumnes de 4t d’ESO van fer una gimcana matemàtica pels carrers del centre de Sabadell. El dimecres 11, els alumnes de 2n i 4t d'ESO van preparar uns tallers de matemàtiques, relacionats amb les cultures, per als alumnes d'Infantil i Primària. El dijous 12, els alumnes de 1r de Batxillerat van visitar el barri de la Ribera de Barcelona per fer un itinerari matemàtic a Santa Maria del Mar i finalment, el divendres 13 es va fer el repartiment de premis i diplomes als participants dels diferents concursos matemàtics com el Fem Matemàtiques, el Cangur, la Copa Cangur, els Problemes a l'esprint i el Concurs de fotografia matemàtica, amb un alt nivell de participació. 


I això no s'acaba aquí. El proper 21 de maig, en Pere Valls i en Lluís Gil de 2n d'ESO seran a la final del concurs Fem matemàtiques que es celebra a Girona. En aquesta final només hi poden accedir els alumnes que han passat la primera i segona fase del concurs a nivell de Catalunya i és el pas previ per anar a la fase estatal del concurs. Estem convençuts que ho faran molt bé com ja ens han demostrat en les fases prèvies. 


Totes aquestes activitats les podeu seguir a les fotografies del seu àlbum fotogràfic i també a l'exposició al vestíbul de l'escola.