dilluns, 23 de maig de 2016

Exitós concert coral del Cor Vèrtex i la Coral Sinera

Divendres passat, 20 de maig, la sala d’actes de l’escola es va omplir de gom a gom per escoltar les dues joves formacions corals, en el segon concert de la formació amfitriona, el cor Vèrtex de l’Escola Pia de Sabadell. 


El concert va anar a càrrec del jove Cor Vèrtex, una formació vocal que ha nascut durant aquest curs formada per exalumnes de l’Escola Pia de Sabadell i alumnes de Batxillerat, així com membres procedents d’altres centres de la ciutat, i de la Coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona, un cor amb gairebé 50 anys de vida i amb una trajectòria plena d’èxits i projectes ambiciosos. 


Va obrir el concert la formació local amb l’acompanyament al piano del prestigiós compositor, director i pedagog Josep Vila i Casañas que va voler fer costat als Vèrtex. De fet una de les peces que va acompanyar, la Cançó de faroner era obra seva. El Cor Vèrtex va oferir cinc peces d’autors i estils ben diversos sota la direcció de Marc Reguant. 


Tot seguit, la coral gracienca va oferir un total de 7 peces originàries de l’Amèrica del Sud sota la direcció d’Oriol Castanyer i la sots-direcció de Toni Jorquera. 

El concert es va cloure amb la interpretació de dues peces a càrrec dels dos cors. La vetllada musical va finalitzar amb un piscolabis a l’aire lliure. A principis del curs que ve, el Cor Vèrtex i la Coral Sinera tornaran a compartir escenari, aquest cop a Barcelona.