dijous, 11 de febrer de 2016

Helena Díez i Adrià Arrabal guardonats amb el Premi Recerca Jove

Volem felicitar als que fins fa ben poc van ser els nostres alumnes, Helena Díez i Adrià Arrabal. En primer lloc perquè ens regalen amb la seva presència de tant en tant explicant-nos les seves ventures i desventures més enllà de l’escola, tal i com fan molts i molts d’altres ex-alumnes. 

En aquesta ocasió, a més a més també els volem felicitar per què ambdós han estat guardonats cadascun d'ells amb un Premi Recerca Jove, anteriorment coneguts com a premis CIRIT i que són els premis que atorga la generalitat de Catalunya als joves estudiants de secundària per a l’excel•lència en els seus treballs de recerca. 


L’Helena ha estat guardonada per el seu treball “La cambra de boira” on ha construït un detector de partícules funcional. Per la seva banda l’Adrià ha estat reconegut pel seu treball "Alcoholímetre inhibidor de l'arrencada del cotxe” que es tracta d’un alcoholímetre instal•lat en un cotxe que només et deixa arrencar el cotxe si el conductor no supera la taxa màxima d’alcohol en aire. 

Els volem donar la nostra més sincera enhorabona i els desitgem que sigui el principi d’un gran recorregut com a científics.