dimarts, 15 de desembre de 2015

Crònica reunió grup Un Pas Més

Divendres 20 de novembre ens trobem el grup Un Pas Més a la Comunitat de Sabadell. El tema d’avui és “L’equilibri entre el treball i la família”. Ha vingut el Marc Grau i Grau, el qual ha portat a terme la seva Tesina en aquest àmbit. 

Ens quedem molt pensatius durant tota l’estona de la reunió, doncs entrem a reflexionar sobre les pròpies vides que estem portant; que si treballem massa, que no fem tantes coses com voldríem en el nostre temps lliure, que hi ha persones que no veuen els seus fills per exigències laborals... 


Ens ha cridat molt l’atenció el fet que existeixi el que en diuen la “rotonda màgica”, consisteix en treballar durant tot el dia i a les 7h del matí et passa a recollir un taxi que et porta a l’hotel, t’espera a baix perquè et dutxis i canviïs i et torna a portar a la feina. El Sr. Moritz Erkhard va perdre la vida en 3 dies. I és que realment, estem sotmesos a unes pressions per la necessitat de treballar i tirar endavant, que ens perdem pel camí. Es com aquella frase de “La vida és el que et passa mentre t’entestes a fer altres plans”. La conclusió que en podem extreure de tot això, és que hem d’estar presents en tot moment en allò que estem fent, si estem a la feina, treballem, però si estem amb la família, gaudim d’aquesta sense pensar en res més. Perquè no hi ha res més important que poder ser feliç tan en un lloc com en l’altra, perquè si estàs bé, aportes positivisme i equilibri tan a la feina com amb els teus.