dilluns, 16 de novembre de 2015

Solidaritat amb les víctimes de París

El dissabte despertàvem amb una notícia esgarrifosa: el múltiple atemptat a París que ha segat la vida a més de 100 persones.

L'acte terrorista de París és un atemptat als valors de la pau, la convivència i la llibertat. Nosaltres , com a comunitat educativa de l’Escola Pia de Sabadell, volem condemnar aquest fet, fent uns instants de silenci en record de les víctimes dels brutals atemptats de París. Una expressió de la nostra solidaritat amb les famílies de les víctimes i amb el poble francès.

Volem manifestar i prendre consciència que la violència no aporta res i que ens queda pendent la tasca de fer un món on tothom pugui fer realitat els seus somnis i viure en pau. La pau comença en nosaltres mateixos, en les petites coses, està en les nostres mans treballar dia a dia per la pau i condemnar la violència.

Avui, a les 12:00h des de l'escola farem un minut de silenci en record de les víctimes dels brutals atemptats, i volem convidar totes les entitats, col•laboradors i amics a afegir-vos-hi allà on sigueu. Una expressió de la nostra solidaritat amb les famílies de les víctimes i amb el poble francès.