dilluns, 30 de novembre de 2015

Sant Josep de Calassanç 2015

Divendres l’escola va celebrar la diada de Sant Josep de Calassanç, fundador de l’Escola Pia, i com sempre el dia a dia de l’escola es va aturar per donar pas a tot un seguit d’activitats de caire més festiu. 

Els més menuts de la casa, els nens i nenes d’Infantil, els van explicar uns contes i van anar a veure un espectacles de titelles a la sala d'actes pel matí. A la tarda, van participar d’una gimcana molt divertida pel gimnàs i el pavelló.
 

Els nens i nenes de Primària, entre d’altres activitats, van poder gaudir de la Fira de Sant Calassanç on van poder jugar a un munt de paradetes organitzades pels alumnes de 2n d’ESO. Els alumnes de 1r, 2n i 3r van divertir-se molt amb l’actuació d’en Rahmon Roma a la tarda. 


A la secundària, els nois i noies de 1r d’ESO van passar el matí preparant el imminent Pessebre Vivent que faran el proper desembre, i van veure diferents pel•lícules a les aules per la tarda. Els nois i noies de 2n van organitzat la Fira, tota una feinada! A 3r i 4t d’ESO es van fer diferents tallers durant el matí on els alumnes van poder aprendre manualitats, receptes de cuina, tècniques de relaxació o a ballar salsa. Alguns alumnes de 4t d’ESO van participar a la caminada per la Pau a Moià junt amb altres alumnes de la resta d’Escoles Pies d’arreu de Catalunya. 


Els alumnes de Batxillerat van anar a l’auditori de la Caixa i van veure una pel•lícula. Després van veure tot un seguit d’activitats musicals i de màgia a càrrec dels seus mateixos companys. 


En aquest enllaç podeu veure moltes més fotografies de les diferents activitats que es van dur a terme divendres.