divendres, 20 de novembre de 2015

La Taula de Presència de l’Escola Pia a Sabadell

Fa un any es va constituir la Taula de Presència de l’Escola Pia a Sabadell. Aquesta Taula vol reunir representants de totes les entitats que formen part de l’Escola Pia. Evidentment la més gran i principal és l’escola. Les altres entitats que en formen part actualment són, a més de l’escola (Direcció, ensenyants, ensenyaments musicals, pastoral), el Club Esportiu, l’Esplai Can Colapi, l’Ampa, els grups “c+5” i “un pas més”, la comunitat escolàpia, l’Escola de Pares, la subseu de la Fundació Educació Solidària, l’Escolania Sant Agustí i a títol personal el Ramon Riera, antic professor i que ens aporta la seva experiència de treball amb immigrants. 


En les trobades que vam fer el curs passat sobretot vam compartir informació de les diferents entitats i grups, vam veure si podíem col•laborar els uns amb els altres, ens vam implicar en l’Aplec Familiar, algunes entitats s’han fet més visibles en el Web de l’escola, se’ns va informar sobre l’Escola Pia de Catalunya coincidint amb les Assemblees i Capítols que hi van haver aquests mesos passats. 


De cara al futur volem donar un pas més i veure quines accions podríem dur a terme. Una d’elles és de fer-nos més visibles i per això aquesta informació i d’altres que vindran a mesura que avancem.