divendres, 20 de novembre de 2015

Concerts de Santa Cecília a l’escola

Ahir la tots els alumnes de l'Escola Pia van poder gaudir del concert de Santa Cecília organitzat per alumnes de Secundària Musical i alguns professors de l'escola. 


Al matí, el conjunt instrumental de secundària acompanyats per alguns professors van oferir un gran espectacle a tots els nens de primària, que anaven passant per la sala d'actes al llarg de tot el matí. Encetaven el concert amb una cançó de benvinguda els alumnes de conjunt instrumental de secundària, seguidament s'afegien els professors convidats i, finalment, tots junts interpretaven la Simfonia de les joguines de Leopold Mozart. Per acabar, els músics van oferir una tarantel•la amb molta marxa on els assistents van poder ser partícips, picant de mans, cantant i ballant. 


A la tarda, alguns combos de secundària acompanyats pels seu professor, van oferir un altre concert, en aquest cas, a tots els alumnes de secundària. Van interpretar cançons molt conegudes i modernes que els espectadors van poder reconèixer i gaudir. 

En definitiva un dia molt fantàstic i enriquidor per tota la comunitat de l'Escola Pia, tot celebrant una dia tant especial com és Santa Cecília. En aquest enllaç podeu veure més fotografies dels concerts.