dilluns, 18 de maig de 2015

IXa Nit dels Mussols

Divendres a la nit, els grups Mou-te de 5è i 6è van participar en la tradicional Nit dels Mussols. El lema "Enlleura't!" va servir per parlar de les activitats que fan en el temps de lleure i descobrir noves propostes. Després de la presentació a la sala d'actes, es va fer un treball per grups a les aules i també una estona de jocs de taula. 


El sopar de germanor va donar el relleu al joc de nit on els pecats volien destruir les virtuts tot perseguint-los per tota l'escola. La reflexió a la sala d'actes acompanyats pels pares de 5è va ser l'inici de la cerimònia del lliurament del fulard del Mou-te que van preparar-los els de 6è. 


Quan van haver marxat els de 5è, el de 6è van començar les activitats nocturnes: cursa de sacs de dormir pel pati, històries de por, passejada per l'escola a les fosques, visita al pavelló meteorològic, històries al pati i acudits a la classe on van dormir. Poques hores després, mentre alguns encara es resistien a despertar-se, altres ja tornaven a estar en activitat. Finalment, l'esmorzar i l'hora dels adéus, va donar per tancada la IXa Nit dels Mussols. Tothom va quedar molt content! Podeu veure les fotografies en aquest enllaç.