divendres, 13 de febrer de 2015

I Sopar Solidari CPS

Us volem presentar el I SOPAR SOLIDARI que portaran a terme el grup de LES MOTIVADES del Casal Pare Sallarès. El sopar estarà centrat sobre la fusió de les cultures catalana i senegalesa. L'objectiu és aconseguir equipar part de l'escola que s'està construint a Thiaroye, Senegal. Es per aquest motiu que tots els guanys del sopar, aniran directament i sense intermediaris a la comunitat del Senegal per tal de poder comprar aquest mobiliari. 

No cal que us diguem que ens faria molta il•lusió que poguéssiu venir i participar d'aquest dia tan especial, dia en què la Carme Canet ens explicarà contes típics del Senegal, gaudirem d'una bona botifarra amb seques així com també un plat típic senegalès que la seva fantàstica cuinera ens explicarà. Per acabar d'amanir la vetllada, acabarem amb unes danses típiques dels dos països, Catalunya i Senegal. Desitjo poder-vos trobar el proper dia 27 DE FEBRER a les 20h a l'entrada de l'Escola Pia. El preu del sopar per adults és de 10€ i pels menors de 12 anys de 5€. 

Podeu fer les inscripcions via mail al: soparsolidaricasal@gmail.com indicant el nombre d'assistents (adults i menors), un nom i un telèfon. El mateix dia del sopar, a l'entrada, podreu aconseguir els vostres tiquets. Per altra banda, també us podeu inscriure personalment els dies 11, 12, 18, 19 i 25 de Febrer entre les 17:30h i les 18:15h a l'entrada de l'Escola Pia, on us atendrem amb molta alegria. Podeu trobar més informació al lloc web del Casal.