dijous, 6 de novembre de 2014

II Rodada Popular

El passat diumenge 26 d'octubre va tenir lloc la II Rodada Popular organitzada per la subseu de Sabadell de la Fundació Educació Solidària. L'objectiu de la Fundació és fer que l'educació estigui a l'abast de tothom. Per aquest motiu, tots els diners que es van aconseguir gràcies a les inscripcions a la Rodada i a la venda d'objectes artesanals del Senegal aniran destinats, íntegrament, a finançar beques pels alumnes de l'escola Sainte Thérèse de Sokone al Senegal. 


Tot i que no hi van haver masses inscripcions, tots els participants a la Rodada van gaudir molt, tant de les proves que hi havia durant el recorregut com de l'esmorzar ofert per l'empresa Panabad així com de la bossa obsequi que van rebre plena de productes cedits per Gallina Blanca i Condis Supermercats. 


Després de la Rodada, que va finalitzar a la Plaça de l'Alcalde Marcet, els participants i tota la gent que passejava per la plaça va poder gaudir d'un espectacle de Roller-dog, va poder aprendre danses tradicionals de diferents contrades gràcies a en Joan Codina, va escoltar contes típics del Senegal i va poder ballar amb el grup Swing-El Gimnàs. Podeu veure moltes més fotografies de la jornada en aquest enllaç.