dilluns, 6 d’octubre de 2014

El respecte...tot un repte

Al llarg d'aquest matí, hem presentat la campanya de pastoral d'aquest curs a tots els alumnes de l'escola. A Secundària i Batxillerat han vist un vídeo protagonitzat per alguns professors de l'escola on s'escenificava una escena d'un dinar familiar. Els alumnes valoraran amb els tutors les faltes de respecte que han observat en la filmació i presentaran el lema de la campanya. 

Els alumnes d'Educació Primària, han baixat al pati i han vist en directe 4 esquetxos, escenificats per mestres, de dos moments importants del dia: un àpat en família i una estona de pati. Hauran de valorar a la classe les diferents actituds i quines faltes de respecte han vist. 

Finalment, els alumnes d'Educació Infantil també han sortit al pati gran a veure una escena on els professors feien veure que eren a l'hora del pati i primer es barallaven i faltaven al respecte als companys però finalment han aconseguit posar-se d'acord i jugar tot junt com a bons amics. Podeu veure fotografies d'aquestes representacions aquí.