dijous, 8 de maig de 2014

Parelles de lectura entre 2n i 5è de Primària

Aquests dies, els nens i nenes de 2n de primària s’han estrenat amb els seus padrins lectors de 5è. S’han ajuntat per a compartir una bona estoneta de lectura i per a anar millorant amb l'ajuda dels més grans. Ells han tingut molta paciència i molt bon fer. 

- Nosaltres hem pogut llegir 24 pàgines !!!! una ell i una jo. 
- A mi el meu padrí m'explicava les paraules que jo no entenia. 
- La meva padrina m'ha dit que li agradava molt el conte que jo havia triat. 
- A mi m'ha agradat molt perquè ens ho hem repartit i hem llegit junts. 


L'activitat ha estat molt engrescadora; hi ha hagut molta harmonia i mica en mica els han anat passant els nervis i les emocions que tots tenien per iniciar aquesta nova proposta. D'aquí a uns quants dies hi tornaran! En aquest enllaç podeu veure més fotografies.