dijous, 29 de maig de 2014

Gerard Mayor a la 1a Olimpíada d’Economia de la UAB

Avui en Gerard Mayor, alumne de 2n de batxillerat de l’escola, participa en la primera Olimpíada d'Economia que organitza la UAB. La Facultat d’Economia i Empresa (FEE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitza per primera vegada una de les dues Fases Locals a la província de Barcelona de l'Olimpíada d'Economia. 


L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat. La Fase Local de l’Olimpíada d’Economia de la UAB està dirigida als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secundària de la província de Barcelona, públics o privats, que les Comissions Organitzadores de les universitats participants hagin assignat a la UAB. 

L’objectiu és seleccionar als tres estudiants que participaran a la fase estatal que enguany se celebrarà a Melilla els dies 25, 26 i 27 de juny de 2014. El guanyador de la fase local obtindrà el 100% de gratuïtat de la matrícula del primer curs a la UAB en els graus que s'imparteixen a la Facultat d'Economia i Empresa. 

Molta sort Gerard!