divendres, 31 de gener de 2014

DENIP 2014

Sota el lema "Per la pau.... compta amb mi" ahir tots els alumnes i personal de l'escola vàrem celebrar l'acte conjunt del DENIP on es va posar de manifest el treball previ fet a les aules. Els grans van anar a les classes per retrobar-se amb els petits i seure junts durant tot l'acte que degut a les inclemències meteorològiques, es va dur a terme al pavelló. 


Primerament, un grup d'alumnes immigrants que reben classes per part de professors voluntaris a l'escola, ens van apropar a la figura de Nelson Mandela a través de les seves frases més cèlebres. A continuació, 4 alumnes de 2n d'ESO van fer una escenificació sobre com parlar de pau fent-nos entendre que comptant uns amb els altres, ho podem aconseguir. 


Mentre la Queralt i el Dalmau cantaven "Tens un amic", dos alumnes amb la professora de Visual i Plàstica, dibuixaven un colom i el símbol de la pau en el plafons on hi havia enganxades les etiquetes que van decorar els grans amb els petits el passat dilluns. 


I finalment, després de l'intervenció del director de l'escola, va arribar el moment més esperat per tots. The Alvians va cantar la cançó "Compta amb mi!". Tothom cantava, ballava, picava de mans... en definitiva es feien seva la cançó que ressonava al uníson més enllà de les parets del pavelló. 


Actes com aquests, ens fan ser conscients que si tots ens hi posem, cadascú en la seva mesura, és possible fer un món millor i en pau. Podeu veure més fotografies en el següent enllaç.