dilluns, 16 de desembre de 2013

Venda espelmes Mans Unides 2013

Volem informar-vos d’una iniciativa que el departament de Pastoral de l’escola vol portar a terme abans d’acabar el primer trimestre. Es tracta d’una col•laboració solidària per ajudar concretament a Mans Unides. Consisteix en “Posar llum a un Projecte Solidari”, concretament per a la millora de la salut materna i infantil a 12 comunitats de Quetzaltenango (Guatemala). 

La finalitat és reunir una gran quantitat d’espelmes que ens han fet arribar els voluntaris de Mans Unides i que vendrem al preu d’1,50 €. L’encesa tindrà lloc a la plaça Sant Roc (escales de Sant Fèlix), el dissabte 21 de desembre a partir de les 6 de la tarda

Demà dimarts 17 de desembre a les 17:30 hores, un grup de pares i alumnes de batxillerat voluntaris, muntaran tres paradetes per vendre les espelmes: una a l’entrada principal, una altra a l’entrada del c/Garcilaso i la darrera a la porta del c/Estrella. 

Esperem que aquesta iniciativa tingui com cada any, una bona acollida per part vostra.Gràcies de nou per la vostra solidaritat.