dimarts, 1 d’octubre de 2013

Presentació de la campanya de Pastoral "COMPTA AMB MI!"

La setmana passada, vam presentar la campanya de pastoral a totes les classes de l'escola d'una manera ben peculiar i original. Com sabeu, el contingut de la campanya "Compta amb mi!" és desvetllar actituds de col•laboració, d'ajuda desinteressada i d'oferiment tant a nivell individual, com de grup classe i també social. 

Un dia tornant del pati, els alumnes es van trobar les seves classes desendreçades: cadires i taules tombades, motxilles i bates per terra, material canviat de lloc,... Es tractava de veure quines actituds tenien els alumnes davant d'aquest sorprenent esdeveniment. Les tutores i tutors feien d’observadors i miraven les actituds dels nois i noies... n'hi va haver per tots els gustos! Un cop va ser tot al seu lloc i superat el rebombori inicial es va fer la reflexió del que havia passat i de les diferents maneres de col•laborar que havien tingut. 
 

Si voleu veure com van quedar les classes abans que entressin els alumnes i també com tot va tornar a la normalitat, cliqueu aquest enllaç per veure una selecció de fotografies de l’activitat.