dimarts, 15 d’octubre de 2013

Crònica de la 1a Rodada Popular

El diumenge 13 d'octubre, la Fundació Educació Solidària va organitzar una rodada popular per l'avinguda onze de setembre. Molts dels participants anaven amb bicicleta, d'altres amb patinet i els més agosarats amb patins. Durant el trajecte, els participants havien de superar diverses proves com passar per sota una cinta o tocar un mocador.


A la Pl. Creu Alta els esperava un bon esmorzar i un obsequi per a cadascun dels participants. Després de l'esmorzar, tots els nens van poder escoltar el conte “On dormen els estels?” presentat per la Mireia Vidal. I per finalitzar l'acte, els grups infantil i juvenil de l'Esbart Sabadell Dansaire van interpretar diverses danses dels Països Catalans. 


Tots els diners recollits mitjançant les inscripcions, la venda de pessebres i les donacions altruistes, serviran per finançar un projecte educatiu a l'escola Sainte Thérèse, de la regió de Sokone al Senegal. 

La Fundació Educació Solidària dóna suport a accions educatives en àrees necessitades, perquè tothom pugui fer efectiu el seu dret a l'educació, millorar les condicions de vida i establir un marc de relacions més justes entre els pobles. La FES està duent a terme projectes educatius al Senegal, Mèxic, Cuba, Bolívia, Guatemala i també a Catalunya, mitjançant accions de sensibilització, formació i difusió. Aquests projectes es duen a terme mitjançant escoles, llars d'infants, centres de formació professional, cases d'acollida, residències d'estudiants, activitats extraescolars i d'estiu, formació de monitors, mediateques i formació de voluntaris. 

Podeu veure més fotografies de la rodada en aquest àlbum fotogràfic.